Slapend rijk worden is een droom… Het gaat erom dat een goede belastingaangifte zichzelf terugverdient. Geen uitnodiging ontvangen van de Belastingdienst? We checken graag voor u wat het voordeligst is bij bijvoorbeeld aangifte inkomstenbelasting, teruggave, aftrekposten.

Afspraak

Om uw aangifte te laten verzorgen door Administratie & Advies Westland, verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor en een afspraak te maken met één van onze belastingconsulenten. Normaliter vindt het opstellen van de aangiften inkomstenbelasting plaats in de maanden februari en maart. Wij kunnen desgewenst ook uitstel aanvragen bij de Belastingdienst, indien niet alle relevante bescheiden direct tot uw beschikking zijn. Dan kunnen we uw aangifte later in het jaar opstellen.

IB Checklist

Om ervoor te zorgen dat u bij de afspraak alle benodigdheden bij u heeft, hebben wij voor u de checklist aangifte inkomstenbelasting samengesteld. Deze is te vinden onder het menu item downloads. Ga vervolgens naar IB Checklist en selecteer het juiste jaar.

Aanvragen van toeslagen

Vanaf 1 januari 2006 is de Belastingdienst gestart met het uitbetalen van Toeslagen. De Belastingdienst zorgt er in bepaalde gevallen voor dat tegemoetgekomen wordt bij zorg, kinderopvang en huur. Indien u moeite heeft met het invullen van deze toeslagen, doen wij dit graag voor u.

  • Kinderopvangtoeslag (tegemoetkoming in de kosten met betrekking tot de uitgaven aan kinderopvang)
  • Zorgtoeslag (tegemoetkoming in de kosten met betrekking tot de ziektekostenverzekering)
  • Huurtoeslag (tegemoetkoming in de kosten met betrekking tot de huur van de woning)
  • Kindgebonden budget

Blij worden van blauwe enveloppen? Maak een afspraak!